Schilderwerk

Binnen schilderwerk

Voor het binnenschilderwerk werken wij met de nieuwste verfsoorten, die kras, stootvrij en afneembaar zijn.  Het meubilair dekken we netjes af. De andere spullen worden professioneel ingepakt en afgeplakt. Op deze manier wordt uw overlast tot een minimum beperkt.

Buiten schilderwerk

De buitenkant van uw woning of bedrijfspand vormt uw visitekaartje richting bezoekers. Netjes buitenschilderwerk is daarom cruciaal. Wij verzorgen het schilderwerk voor uw woning of bedrijfspand. Weer en wind stellen buitenschilderwerk goed op de proef. Daarom is het van belang dat een vakkundige buitenschilder alle verschillende lagen op de juiste manier aanbrengt om verval zoveel mogelijk tegen te gaan. Wat voor ondergrond u ook heeft, hout, kunststof, baksteen, beton, beplating, aluminium of staal, wij zorgen altijd voor de juiste bescherming en duurzaam onderhoud.

De beste merken verf, de beste kwaliteit

Wij werken alleen met A-kwaliteit verven zoals o.a. Sigma Coatings (PPG), Sikkens (Akzo-Nobel)

Wij geven u graag een gratis kleur advies

Bij het bepalen van sfeer is niets zo belangrijk als kleur en combinaties van kleuren. Het verdient aanbeveling om veel aandacht te besteden bij het kiezen van de juiste kleuren. Of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerk of wandafwerking,  wij adviseren u graag.

Om voor u een zo goed mogelijke vrijblijvende offerte te kunnen maken is het noodzakelijk dat wij  langskomen. Neem dus vandaag nog contact met ons op.