Marcel van Straalen

MVS KlUSBEDRIJF

Op zoek naar een betrouwbaar en professioneel klusbedrijf in Utrecht en omgeving? Wij nemen graag al uw klussen uit handen. Wij hebben de juiste gereedschap en materialen waarmee wij snel en efficiënt klussen kunnen uitvoeren. Kleine of grote projecten kunnen door ons worden uitgevoerd. Wij werken samen met een 15 man vaste zzp-ers wie ieder zijn eigen vakgebied beheerst. Zo kunnen we ook de grote klussen binnen een zo snel mogelijke tijd afronden en heeft u een aanspreekpunt.

Door ons jarenlange ervaring in herstel en onderhoudswerkzaamheden kunnen wij ook bij aankoop van een woning of bedrijfspand een inspectie doen op gebreken. Zo komt u dan niet voor verassingen te staan na het aankopen van een pand.

  • Grote of kleine klussen voeren wij graag voor u uit
  • Een heldere offerte
  • Geen voorrijkosten
  • Duidelijke afspraken
  • Garantie op al ons werk

BESTE GEREEDSCHAP

Voor elke klus hebben wij de beste machine’s om de klus snel, efficiënt, netjes en zonder al te veel overlast te klaren.

BESPAAR TIJD

Ook de grotere klussen kunnen wij  binnen een zo kort mogelijke tijd voor u realiseren. Wij maken altijd een planning waarbij we elkaar niet in de weg lopen maar wel zo efficiënt mogelijk werken.

BINNEN BUDGET

We proberen altijd binnen het offerte bedrag te blijven. Mocht er onverwachts toch nog tegenvallers zijn tijdens een klus dan melden we dit altijd tijdig.

WAAROM ONS KIEZEN

Jaren ervaring met ook complexe verbouwingen

Afgeronde projecten

Meer dan 15 man met heel veel ervaring