Wat houdt een badkamer renovatie in?

Wij kunnen uw badkamer grondig renoveren,  maar ook met kleine aanpassingen krijgt uw badkamer een volledig nieuwe look. Wij kunnen u adviseren over indeling van uw badkamer, tegels en  sanitair.

Wat kost een badkamer renovatie?

De prijzen voor een badkamer renoveren lopen uiteen. De grootte van je badkamer de materiaal- en stijlkeuze zijn van invloed op de totale kosten voor het renoveren van je badkamer. Wij houden rekening met uw wensen en budget. Dit laten we terug komen in een ontwerp op maat. We kunnen een 3d animatie ontwerpen zodat u goed in kaart krijgt hoe u nieuwe badkamer eruit zal komen te zien.

Tijdsindicatie voor het badkamerrenovatie

Gemiddeld duurt een badkamerrenovatie 3 weken, dit is natuurlijk wel afhankelijk van uw wensen en de grote van de badkamer die gerenoveerd moet worden. In de eerste week wordt de oude badkamer volledig gestript, leidingwerk geplaatst, en wanden gestukt. De 2e week zullen de wanden worden betegeld en de vloer worden geëgaliseerd. In de 3e week worden dan de vloertegels gelegd alles gevoegd, gekit en alles installeert.

Uw badkamerverbouwing in goede handen

Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in het gehele traject van renovaties en verbouwingen. De demontage, het sloopwerk en de montage van de laatste details zijn bij ons team in goede handen. Een dergelijke investering is een belangrijke beslissing, dat begrijpen wij heel goed. Daarom nemen wij voor u de tijd om uitgebreid met u te overleggen en te adviseren, zodat u de juiste keuzes maakt qua budget en styling.

Budget badkamers

Een mooie badkamer hoeft niet veel te kosten. Er zijn regelmatig interessante aanbiedingen, restpartijen van tegels en showroommodellen voor hele scherpe prijzen. U krijgt tegenwoordig steeds vaker kwaliteit voor aanzienlijk lagere prijzen. Uw droombadkamer kan dus al met een beperkt budget gerealiseerd worden!